Wat ik eet op een dag
Afvallen My/Your day in food Voeding Voedingstips

What I Eat in a Day 20 – Strak in Trouwjurk

Door

Het is alweer een maand geleden dat ik de ‘What I eat in a week‘ video plaatste. Ik ga je dus weer een kijkje geven in mijn eetpatroon. Deze keer weer voor een dag. Ik deed op deze dag aan Intermittent Fasting, dat betekent dat ik alleen at tussen 13:00uur en 21:00uur. Hoe en wat precies leg ik uit in de video. Plezier met kijken!

Disclaimer

Ik ben niet vegetarisch of veganistisch. Als je dat vervelend vindt, dan raad ik je aan om andere YouTubers op te zoeken die dat wel zijn. Ik voel me ontzettend goed bij mijn eetpatroon. Dat betekent echter niet dat dit ook voor jou zou werken! Iedereen is anders en heeft een andere behoefte. Ik raad je daarom aan om nooit klakkeloos een manier van eten over te nemen, maar te kijken naar wat bij jouw past.

Intermittent fasting

Bij intermittent fasting eet je gedurende een korter tijdsbestek dan normaal. Ik heb ervoor gekozen om binnen 8 uur al mijn voeding in te nemen. Het grote voordeel hiervan, is dat je tijdens jouw ‘eettermijn’ meer kunt eten dan normaal. Het is namelijk wel de bedoeling dat je eet volgens je behoefte. Hierdoor heb ik minder de neiging om te snoepen.

Ik probeerde intermittent fasting voor het eerst als challenge voor een video. Ik dacht vooraf dat het niets voor mij zou zijn, maar dat bleek dus totaal niet het geval!

Hoe gaat mijn ‘strak ik trouwjurk’ plan?

Ik ben blij met de ontwikkelingen die ik zie in mijn lichaam! Ik merk dat ik langzaam weer iets strakker word en ik voel me er erg goed bij. De weegschaal laat geen dramatische veranderingen zien. Ik weeg nu ongeveer 1kg minder dan ik begon. Dat is echter ook nooit mijn doel geweest. Ik hoef niet perse lichter te worden, ik wil alleen weer lekkerder in mijn vel zitten!

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens intermittent fasting geprobeerd?

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Sandra 5 jarengeleden

  Leuke video! Er is ook een app van IF
  Zero. Die telt de uren af.
  Groetjes Sandra

  Reageer
 2. Miranda 5 jarengeleden

  Ik heb ook al eens eerder aan “IF” gedaan. Doel was graag een aantal kilo’s afvallen. Helaas is dit bij mij nooit gelukt. Nu dat ik zie Marloes hoe dat jou dat IF dag eruit ziet. Ga ik opnieuw een poging wagen. Verwacht toch dat mijn pogingen zijn mislukt omdat ik te weinig at. Zou dit kunnen? Zo ja, wat een eyeopener dan weer!! Dank je wel Marloes!!!!!

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Dat zou zeker kunnen! Te weinig eten is voor veel mensen een valkuil, zeker bij IF!

   Reageer
 3. Linda 5 jarengeleden

  Fijn dat je het drinken laat zien want zoals je al wel zult weten ben ik een van de mensen die het lastig vinden.
  Ik vind je intake vandaag wel wat aan de lage kant aangezien je ook gesport hebt. Maar dat is niet erg, wilde het alleen even opmerken.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: