Vetverbranding stimuleren
Afvallen Beweegtips Voedingstips

Vetverbranding stimuleren!? – Vetverbranding #4

Door

Vandaag alweer de vierde video in de serie over vetverbranding. Ik krijg vaak de vraag hoe je de vetverbranding kunt stimuleren. In deze video probeer ik je dat zo goed mogelijk uit te leggen. Ik geef je mijn ultieme tips over het stimuleren van je stofwisseling.

Vetverbranding stimuleren

Hieronder een hele korte samenvatting. In de video leg ik alles beter uit.

 • Beweeg! Verschillende soorten sport kunnen op hun eigen manier bijdragen aan de vetverbranding, maar ook alle andere bewegingen die je doet in het dagelijks leven.
 • Eet gezond en neem minder calorieën in dan je verbruikt.
 • Cafeïne en pittig eten kunnen op hele kleine schaal iets bijdragen aan je vetverbranding, maar het effect hiervan is verwaarloosbaar.
 • Ook andere wondermiddeltjes als citroensap en bleekselderij vallen flink tegen.

Makkelijke oplossing!?

Ik merk dat heel veel mensen constant op zoek zijn naar een makkelijke oplossing voor vetverbranding. Deze bestaat helaas niet, anders hadden artsen hem al lang op grote schaal ingezet. Resultaat krijg je dus niet binnen een paar dagen, het vergt geduld, gezond eten en beweging.

Ik hoop dat je iets aan deze video hebt gehad!

Groetjes, Marloes

Heb jij ervaring met ‘wondermiddeltjes’? Welke?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Miranda 4 jarengeleden

  Hallo Marloes,

  Allereerst wil ik jou danken voor jou positieve instelling! Wat fijn om jou te volgen op youtube! Alle informatie die jij geeft daar heb ik wat aan. Jij bent voor veel mensen maar zeker voor mij een grote bron van inspiratie! Dankjewel lieve Marloes.

  Met veel interesse ook deze video’s betreffende vetverbranding gevolgd. Weet niet of deze vraag al is gesteld. Maar is het niet zo dat hoe ouder je bent hoe trager je vetverbranding? Of heeft dit te maken met hormonen (jawel ik ben in de overgang..) ? Ik ben bijna 51 en wat ik ook doe; minder eten, anders eten, veel sporten, veel bewegen, afvallen lukt niet of nauwelijks….
  Kortom; wat kunnen (moeten) de 50+ vrouwen doen om wat af te vallen?

  Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Dank je wel voor je lieve compliment! Heel toevallig komt er overmorgen een artikel online over waarom afvallen steeds langzamer gaat. Ik denk er inderdaad wel eens over om een artikel te maken over afvallen na/in de overgang, misschien toch eens doen!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: