Gezond dagmenu maken
Afvallen Gezonde producten Voeding Voedingstips

Tips- Zelf een gezond dagmenu maken!

Door

Ik ga je vandaag in een video zo goed mogelijk vertellen hoe jij zelf een gezond dagmenu kunt samenstellen. We hebben het over ontbijt, lunch, warme maaltijd, tussendoortjes, drinken EN bewegen. Ik geef je lijsten met gezonde producten en een heleboel tips.

Zelf een gezond dagmenu maken

Ik zeg het in de video ook, maar de richtlijnen die ik noem is een leidraad. Ieder persoon is anders en heeft andere behoeftes. Blijf dus altijd goed luisteren naar jouw eigen lichaam en vermijd producten die niet goed voelen.

Links

Hieronder plaats ik links die ik beloof in de video

Ik hoop dat je iets aan deze video hebt gehad! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die altijd hieronder stellen. Bij veel vragen kan ik altijd nog een deel twee maken.

Het is ontzettend lastig om een compleet passend dagmenu te maken voor jezelf. Voor hulp kun je altijd langs gaan bij een diëtist bij jou in de buurt.

Groetjes, Marloes

Ben jij tevreden met jouw eigen eetpatroon van de laatste tijd?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Francisca 4 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Wat weer een leuk verhaal! omdat ik je al weer zeker 2 jaar volg en veel van je heb geleerd/ toegepast, is het erg herkenbaar en duidelijk.
  Wat ik vooral erg belangrijk vind en fijn: dat je geen druk op een ander legt, we zijn allemaal mensen, en het gaat wel eens minder goed, ook onze eetgewoontes toch? elke dag is een nieuwe dag! ik ben erg blij met mijn 2 geniet momentjes in de week, maar nog blijer dat ik mi j fit en gezonder voel, als nooit tevoren!
  En wat kun je veel en lekker eten wat gezond is!
  Bedankt Marloes!
  Fijne dag allemaal, en heus de lente komt!!
  Francisca

  Reageer
 2. Mirjam 4 jarengeleden

  Hoi, ik lees al een paar dagen je site. Ik heb nog best wel wat vragen. Vandaag ben ik weer begonnen met opschrijven wat ik eet. Ik heb met name savonds moeite met t niet pakken van ‘foute’ dingen. Ook al heb ik geen honger toch de gewoonte iets in mijn mond te stoppen. En dan heb ik het niet over rauwkost. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan? Groetjes Mirjam

  Reageer
 3. Anita 4 jarengeleden

  Hoi Marloes
  Ik vind je een toppertje altijd blij en vol passie je liefde voor het vak uitdragen. Enthousiasme volop. Erg leuk om je te volgen. Ikzelf ben begonnen met vloggen over mijn werk en vroeg me af of ik jouw doei doei mag gebruiken….haha.
  Ik werk in de gehandicapten zorg en ga daarover vloggen.
  Groetjes en ga lekker door met jouw vlogs/blogs.

  Reageer
 4. Tessa 4 jarengeleden

  Hoi Marloes, wat een fijne video. Wel heb ik nog een vraagje. Is het nou voor afvallen essentieel dat je elke dag wat anders eet bij de maaltijden en tussendoortjes of kan het ook prima om elke ochtend eenzelfde gezond ontbijt te nemen?

  Reageer
  • Marloes 4 jarengeleden

   Dank je wel Tessa! Elke ochtend hetzelfde ontbijt is prima hoor! Als je de rest van de dag dan gewoon wat varieert dan is het top.

   Reageer
 5. Evelien 3 jarengeleden

  Even een vraagje.
  Wat vind je van left-overs van het avond eten?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: