Tips voor afvallen
Afvallen Voedingstips

Tips voor afvallen en gezond leven met Sarah

Door

Je zag het al in de vlog van afgelopen vrijdag, laatst ging ik naar Sarah, om samen video’s op te nemen. Ik sprak met haar over gezond leven en afvallen. In deze video geeft ze haar tips en ervaring en we hebben het over dingen waar vrijwel iedereen wel eens tegenaan loopt.

Real time video

Heel veel plezier met het kijken van deze video. Ik vind hem ontzettend leuk geworden. Ook misschien leuk om te weten, is dat we het allemaal in één take hebben opgenomen! Ik heb maar 1x hoeven knippen en plakken, omdat de camera tussendoor een keertje stopte met opnemen. Verder is het dus allemaal ‘echt’, zonder stukjes die ik eruit hebben geknipt of die we overnieuw hebben gedaan.

Over Sarah

Sarah maakt op haar YouTube kanaal video’s over kleding, styling en make-up. Daarnaast maakt ze net als ik vlogs. Ik vind haar super leuk om te volgen en kijk veel van haar video’s. Neem dus absoluut eens een kijkje.

Op haar instagram account deelt ze outfits, waar ik ook veel inspiratie uit haal.

Ik hoop dat je iets aan deze video hebt gehad. Ook ben ik heel benieuwd of je onze struggles herkent en of jij jezelf ook wel eens vergelijkt met anderen.

Groetjes, Marloes

Is dit herkenbaar voor jou? Of totaal niet?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Lisa 3 jarengeleden

  Aan het begin dacht ik: pffft, ik wil Sarah wel zien na de overgang…toen ik zo jong was had ik ook een platte buik. Maar toch de video afgekeken. En top, het is heel inspirerend en vol met goede tips. Dank je wel.

  Reageer
 2. Yazmin 3 jarengeleden

  Ik wil je bedanken voor het meedelen van de tips. Ik ben een paar kilo’s afgevallen en leef veel gezonder. Dit komt allemaal door flink te sporten. Het was voor mij in het begin moeilijk om elke dag op te staan en een paar lichaamsbewegingen te doen, maar nu kun je me bijna elke dag in de gym vinden. Als ik elke dag in mijn O Neill sportlegging kon rondlopen, had ik dat gedaan. Zoveel hou ik van sporten. Ik kijk uit naar je volgende video. Groetjes.

  Reageer
 3. Gezonde blog 3 jarengeleden

  Fijne tips, bedankt daarvoor! Erg leuk artikel trouwens!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: