Tips voor afvallen
| 21 januari 2019

Tips voor Afvallen – De moeilijkste momenten!

Op instagram vroeg ik een tijdje geleden wat jullie allermoeilijkste punten zijn als het gaat om afvallen. Jullie gaven massaal jullie lastige momenten aan. In deze video pak ik vier van de meest gegeven antwoorden en ik geef jullie mijn tips! Ik ga er vrij uitgebreid op in, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Moeilijke momenten bij afvallen

In de video ga ik in op de volgende vier problemen bij het afvallen:

 • Teveel snaaien.
 • Het gezonde patroon weer oppakken na een genietmoment of vakantie.
 • Te weinig eten.
 • Jezelf willen belonen.

Voor elk punt geef ik je tips die bij mijzelf en bij mijn cliënten vaak heel goed werken. Onthoud dat ieder persoon anders is. Het is dus belangrijk om erachter te komen wat het beste past bij jouw persoonlijkheid.

Nog een video?

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze tips voor afvallen. Jullie gaven nog een heel aantal andere moeilijke momenten. Bijvoorbeeld slecht voelen na een snaaimoment, sociale druk en het volhouden van je nieuwe patroon.

Geef zeker even aan of jij nog zo’n video zou willen zien, of dat je het eigenlijk wel goed vindt zo. Als je nog andere momenten hebt die je graag besproken wilt hebben, dan hoor ik het graag.

Groetjes, Marloes

Herken je deze momenten? Heb je iets gehad aan mijn tips?

3 reacties

 1. Hi Marloes,

  Super leuk een deel 2 hiervan te zien! Weer goeie tips.

  Ik heb 1 vraagje, kun je een keer Aspire drink reviewen met jouw kennis. Dit omdat er zoveel meningen verdeeld over zijn, voor bij het afvallen. Ook ligt het sindskort bij de regulieren supermarkten, dus dat betekend wel dat t weer upcoming is.

  Thnx in ieder geval.

  Groetjes,
  Demi

 2. Dank je wel, dit had ik net nodig. Ik kon de draad moeilijk oppakken na de kerstvakantie. Wel qua sport, eet redelijk gezond…alleen dat snaaien……

  Je gaf me weer eens wat handvaten, dank! Graag meer!

 3. Hoi Marloes! Ik volg je sinds kort op Instagram en YouTube en ik leer zo veel van jouw video’s. Ik heb me goed voorbereid en ga vanaf volgende week beginnen met een nieuwe leefstijl. Nu heb ik echter wel een vraag over hoe jij je maaltijden inplant als je om +/- 16 uur moet avondeten? Ik werk in de horeca en moet dus vaak al om die tijd eten alleen vind ik het heel lastig om op de dagen dat ik werk mijn maaltijden goed in te plannen. Daarnaast kan ik niet rond lunchtijd lunchen omdat het dan op ze drukst is. Ik hoor graag of je hier tips over hebt en ik kijk uit naar je toekomstige video’s!!

  Liefs Laura 💕

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram