Tips voor een Slanke taille en Platte buik

Een van de meest gestelde vragen is hoe je een slanke taille of een strakke buik krijgt. Het leek me handig om hier een aparte niet-al-te-lange video van te maken, waarin ik jullie zo goed mogelijk mijn antwoord geef. In de video vertel ik dat er eigenlijk maar één goede manier is. Ik geef je echter ook nog zes tips waarmee je jouw taille wat slanker laat lijken!Het meest belangrijke is dus om te werken aan je vetverbranding door minder binnen te krijgen dan je verbruikt. Hier vind je daar een hele video over.

Hieronder nog even de zes tips waarmee je je taille slanker laat lijken:

1. Doe buikspieroefeningen. Als je vetpercentage lager wordt, ga je dan langzaam lijnen op je buik zien verschijnen waardoor je slanker lijkt.
2. Doe krachtoefeningen voor je hele lichaam. Je houding wordt dan rechter en je lijkt slanker.
3. Train je bovenrug en billen lekker zwaar. Als deze spieren groeien, creëer je een zandloperfiguur en lijkt je taille slanker.


4. Leg het accent op het smalste gedeelte van je taille, door bijvoorbeeld een hoge broek te nemen of een riempje om een jurkje te doen.
5. Neem een (spray)tan, als je bruiner bent lijk je slanker.
6. Met de juiste pose lijk je veel slanker! Dit gebruiken heel veel dames en heren om social media.

Ik hoop dat je deze video interessant vond! Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

Groetjes, Marloes

Ben jij bezig met een slanke taille?

10 reacties

 1. Hoi Marloes,
  Leuk filmpje weer 😀

  Heb een vraagje, ik ben 30 en ben in ongeveer 2 jaar tijd ook bijna 30k afgevallen.
  Als ik rechtsop sta (of op mijn rug lig) vind ik dat ik een erg mooie buik heb…
  Nu zit ik vaak in de sportschool en oefenen we met push-ups en plank en ik zie dan dat ik echt “vel” (of vet?) bij mijn buik heb hangen. Is dit iets wat ik met veel trainen nog strak zou kunnen krijgen of is dit iets waar ik mee zou moeten gaan leven?

  Bedankt voor je reactie,
  M

  1. Ik heb ook dezelfde vraag als M. Ben zelf ook 35kg afgevallen en heb dus ook de hangende buikje, voornamelijk met planken is het heel goed te zien!

  2. Dank je wel! Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Als het echt vel is, dan gaat het waarschijnlijk niet meer weg. Als het (deels) vet is, dan zou het wel kunnen. Ik zou vooral lekker je spieroefeningen blijven doen en gewoon kijken waar je uitkomt!

   1. Ga ik gewoon lekker door… zullen het zien 🙂
    Zoals Anneke het ook zegt, vooral met planken dus heb dan een wat strakker shirtje aan en blijft het hangende stukje wel op de plek maar ik weet dat het er dan zit en stoort me gewoon…

    Bedankt voor je antwoord 🙂

  3. Hoi marloes
   Ik volg je nu een tijdje
   Vind het erg leuk!
   Nu ben ik 2jaar geleden 17 kilo afgevallen en nu nog steeds netje op gewicht
   Nu wil ik graag kracht training gaan doen , maar waar moet ik mee beginnen??

   Graag hoor ik jou advies groetjes iris

 2. Hoe kan dat sommige toch dunne armen en benen hebben als vrouw zijnde veel sporten gezond eten maar toch een oogezette buik hebben en in verhouding een grote middelomtrek vergeleken met de armen en de benen

  GrAAg TIPS! !!?? Of advies

 3. Hallo Marloes, Mischien een beetje een gekke vraag voor onder dit artikel…. Ik eet met regelmaat vezelrijke speltmout vlokken van spelt…. Ik vraag mij af of dit een volkoren product is aangezien ik van de voordelen van volkoren wil profiteren. Ik wissel het af met brinta en havermout. Maar gek genoeg heb ik mijn twijfels bij de speltmout van de ah. Graag hoor ik van u. Vriendelijke groeten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram