bodyhoop met korting
| 21 oktober 2017

Thuis sporten met de Bodyhoop! (+ goede korting)

Ik heb vandaag iets ontzettend leuks voor je, vooral als je van thuisworkouts houdt! Zoals jullie weten, ben ik altijd op zoek naar manieren om thuis sporten makkelijker, leuker en effectiever te maken. De Bodyhoop kan daar bij helpen! Vandaag vertel ik je precies hoe, wat en waarom.

De Bodyhoop
De Bodyhoop is een hoepel, die zwaarder is dan een normale hoelahoep. Hij weegt namelijk 1,8kg. De hoepel is omringd met een laagje foam, dat ervoor zorgt dat hij zacht aanvoelt rond je middel. Deze Bodyhoop kun je gebruiken tijdens jouw thuis workouts! Je kunt er natuurlijk ‘gewoon’ mee hoelahoepen, maar er zijn meer mogelijkheden. Daarover vertel ik je hieronder meer.

Wat maakt trainen met de Bodyhoop speciaal?
Op de website van Bodyhoop is te vinden dat hij helpt om je buik platter te maken en je benen en billen strakker. Ook zou het trainen ermee je helpen bij het afvallen. Ik ben van mening dat vrijwel iedere manier van bewegen hieraan bijdraagt. Voor mij is deze fitnesshoepel om andere redenen super interessant:

 • Het geeft je meer mogelijkheid tot variatie in je thuis trainingen! Als je telkens nieuwe vormen van beweging doet, ‘verras’ je je lichaam en word je heel allround fit.
 • Daarnaast wordt het thuis trainen leuker, als je ook eens iets anders kunt doen dan simpele grondoefeningen. Hierdoor houd je het waarschijnlijk langer vol en zijn je resultaten op lange termijn mooier!
 • Trainen met de Bodyhoop daagt je uit, omdat je het waarschijnlijk nog niet zo vaak (of nog nooit) gedaan hebt. Eerder zag je mij en Giel Beelen worstelen met de fitness hoelahoep. Voor mij werkt deze uitdaging heel motiverend. Ik ben heel competitief ingesteld, als ik iets niet kan dan wil ik het graag leren! Op die manier stimuleert een nieuw item in mijn workout me om vaker te bewegen.

Kortom, gewoon een super leuke manier om variatie en uitdaging te houden in jouw thuis workouts!

Wat kun je ermee
Ik vertelde hierboven al, dat je er meer mee kunt dan ‘alleen maar hoepelen’. Er zijn heel veel oefeningen bedacht door het team van Bodyhoop, waarbij je de fitnesshoepel kunt gebruiken. Onder andere verschillende buikspieroefeningen en jumping jacks met de Bodyhoop. Omdat het moeilijk is om die oefeningen zelf te bedenken en uit te voeren, heeft het team van Bodyhoop er workout video’s bij gemaakt! Zo kun je met de crew samen oefeningen doen, wat natuurlijk veel leuker is dan in je eentje ;). Bovendien krijg je naast de Bodyhoop een trainingselastiek meegeleverd in het pakket. Met dit elastiek kun je in jouw thuisworkout makkelijker en effectiever je armen trainen. We gebruiken deze elastieken ook in de sportschool. Ze zijn ontzettend veelzijdig en je kunt er eindeloos veel oefeningen mee doen, die je kunt aanpassen aan jouw eigen niveau.

Bestellen + korting
In samenwerking met Bodyhoop, mag ik jullie een hele leuke korting geven. Normaal gesproken betaal je €59 voor een basic Bodyhoop pakket. Dat bestaat uit:

 • De Bodyhoop
 • De stretchband (trainingselastiek)
 • Gratis bezorging
 • Een basic workout
 • 4x per jaar een challenge van 30 dagen, als je dat wilt

De basic workout is een mooi begin, maar zoals je waarschijnlijk wel weet, vind ik het super belangrijk om goede uitgebreide begeleiding te bieden. Daarom vind ik het heel belangrijk om ook het ‘workout pro’ pakket erbij te doen. Normaal gesproken betaal je hier €19 voor. Deze bevat veel meer workout video’s die meer variatie en intensiteit bieden.

Deze twee samen kosten dus normaal €78,-, maar ik mag het jullie aanbieden voor €59,-! Het workout pro pakket krijg je er dus helemaal gratis bij. Je kunt gebruik maken van de korting door de kortingscode O98732V te gebruiken. Klik hier om te bestellen en gebruik daarna de code. Bezorging is gratis. (de code is geldig tot 16 nov.)

Ben jij een grote fan van trainen in de sportschool of op het sportveld, dan is de Bodyhoop misschien niets van jou. Doe je graag thuis workouts en houd je van variatie, plezier en/of uitdaging? Dan is dit product super leuk!

Disclaimer
Zoals je weet, probeer ik altijd zo open en eerlijk mogelijk tegen jullie te zijn. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven, maar ik krijg wél een kleine commissie voor iedere Bodyhoop die verkocht wordt via de link hierboven. Ik hoop dat je weet dat ik super veel van deze mogelijkheden tot samenwerking krijg, maar alleen degene gebruik waar ik ECHT oprecht enthousiast over ben. Ik zou jullie nooit producten aanraden waarvan ik denk dat je er niets aan hebt.

Ik ben heel benieuwd of je de Bodyhoop gaat bestellen. Ik ben er inmiddels mee aan het oefenen. Ik kan je vertellen dat mijn skills snel verbeteren :). Dat is zo leuk om te merken! Ik vind het oprecht heel leuk om te doen en voel het zeker in mijn buikspieren.

Groetjes, Marloes

Ga jij de Bodyhoop bestellen?

14 reacties

 1. Hi Marloes,
  Leuk idee, ik ben enthousiast. Ging het meteen bestellen maar de kortingscode werkt niet. Ik krijg de melding dat de code niet werkt in combinatie met de artikelen (Bodyhoop 2017 en Workout Pro). Wat nu?
  Groetjes, Esther

 2. Vroeger als klein meisje deed ik veel aan hoelahoepen! Niet zo fitness hoelahoep, maar eentje met glittetjes ;). Ik was een stevig kind, maar doordat hoelahoepen merkte ik al dat ik slanker werd bij mijn taille en buik! Ik vond het superleuk, en ben dus ook benieuwd naar deze. Alleen een vraag; ik woon in een klein huisje en heb dus niet heel veel ruimte (‘vrije ruimte om te sporten in de woonkamer van zo 2bij 4 meter) Is de hoelahoep en de fitness oefeningen ook daar geschikt voor? Of heb je echt een grote lege ruimte nodig?

 3. Hi Marloes, vorige week je website ontdekt! Ben de hele week al bezig met de thuis work outs en die appelkaneel kwark cake is echt een topper! Dank voor de inspiratie!
  Groetjes!

 4. Hoi Marloes, leuke aanbieding. Ik ga hem zeker bestellen!
  Ik ben echt van de thuis workouts en vind je site echt super!

  Grt Nienke

 5. Hey Marloes,

  Interessant artikel! Ik kan me nog wel herinneren dat je over die hoelahoop sessie met Giel niet heel enthousiast was qua uitdaging etc. Leuk dat deze set wel bevalt en dat je al resultaat merkt. Echter is dit niet zo mijn ding, dus ik ga hem niet bestellen. Heb jij trouwens ervaring met mensen die een keizersnede hebben gehad en die ook zo ontevreden zijn over hoe het daarna eruit ziet? Zo ja, is dit dan wel een aanrader?

 6. Hoi, ik heb m besteld! Ben heel benieuwd … Grappig, via je recept voor salade met avocado en ei kwam ik op je leuke site, en ik dacht al langer aan de aanschaf van een hoolahoop …?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram