Snel gezond afvallen
| 6 juli 2020

Snel gezond afvallen in twee weken – Tips van een diëtist

Vandaag een video die je misschien niet van mij verwacht. Ik ga het hebben over snel gezond afvallen in twee weken. Heel lang heb ik getwijfeld of ik hem zou maken. De laatste tijd krijg ik echter mega veel vragen hierover van mensen. Ik merk dat ze na de quarantaine-periode nog even wat kilo’s kwijt willen voor de zomer of voor de vakantie. Omdat ik niet wil dat je het op de ongezonde manier gaat doen, geef ik je mijn tips!

De voorbeeld weekmenu’s die ik je beloof, kun je hier terug vinden:

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Ik hoop dat ik je in deze video overtuigd heb, dat snel afvallen ook op een gezonde manier kan. Bovendien wil ik dat je onthoud dat mooi zijn niets te maken heeft met lichaamsgewicht ♥.

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens iets gehad waarvoor je graag snel wat fitter wilde zijn?

3 reacties

  1. Duidelijke video weer. Je komt altijd zo heerlijk spontaan en tegelijk ook heel kundig over in je video’s. Fijn om naar te kijken! Wij haan vandaag op vakantie, dus ik ga er nu even niets mee doen. Misschien wel als we terug zijn, om weer even in het goede ritme te komen.

  2. Nou Marloes, met alle respect, maar er moet mij toch iets van het hart. Mij
    n gewicht maakt wel degelijk uit of ik mij mooi en gelukkig voel. Neem dat maar aan van een ervaringsdeskundige. Ben al meerdere malen 10 tot 15kg lichter geweest dan dat ik nu weeg. Dus ik weet donders goed hoe dat voelt. Geen passende kleding te kunnen vinden, etc etc. Helaas wil mijn lichaam altijd weer terug naar z’n setpoint. En daar helpt geen gedrags therapie of cursus emotie-etens de baas tegen. Ik denk dat je het eerst zelf heb moeten meemaken hoe het is om 15kg of meer boven je gezonde BMI te zitten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram