unboxing favorieten body en fit

Shoplog Body en Fitshop – Mijn 10 Favorieten

Een tijdje terug maakte ik een video met daarin een shoplog van de Action. Ik vroeg jullie toen van welke winkel jullie ook zoiets zouden willen zien. Ik kreeg toen heel veel reacties van mensen die benieuwd waren wat ik altijd bij Body en Fitshop bestelde. Ik besloot daarom mijn 10 favoriete producten van hun voor jullie op een rijtje te zetten in deze video.Zoals ik ook zeg in de video, krijg ik niet betaald voor het maken. Body en Fitshop heeft me wel mijn 10 favorieten toegestuurd, dit was op mijn eigen verzoek. Het zijn dus oprecht artikelen waar ik enthousiast over ben.

Hieronder de verschillende producten die ik kocht, met een link naar waar je het kunt bestellen.

Whey perfection Het eiwitpoeder dat ik het meeste gebruik.

Cooking spray De bakspray waarmee je veel calorieën en vet bespaart.

Casein perfection Het ‘langzame’ eiwitpoeder voor nog steviger fluff

Pancake syrup Pannenkoeksiroop zonder suiker en calorieën.

Natural Flavouring De druppeltjes voor in je koffie, kwark of pap.

Crazy Preworkout Het spul dat ik gebruik voor een zware legday.

Vloeibaar eiwit Met die vloeibare eiwit maak ik graag pannenkoeken of een omelet met minder vet en calorieën.

High protein muesli Mijn favoriete muesli van het moment, het bevat veel eiwit en minder koolhydraten dan normale soorten.

BCAA De aminozuren die ik gebruik als ik niet genoeg eiwit heb gegeten voor een training.

Crunchy Smartbar Mijn favoriete eiwitrepen als tussendoortje.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Ik ben super blij met mijn bestelling en ga de producten nu heerlijk gebruiken.

Mocht jij een idee hebben voor een volgende shoplog, laat het me dan zeker even weten!

Groetjes, Marloes

Bestel jij wel eens iets bij Body en Fitshop? Wat zijn jouw favorieten?

26 reacties

  1. Minimaal 0,8g eiwit per kg lichaamsgewicht :). Daarnaast is een goede verdeling over de dag belangrijk. Ik zou zeggen na het sporten bij voorkeur 20g eiwit in een herstelmaaltijd (voor hele fanatieke sporters).

 1. Leuke video! En zie ik daar olav:)? Je kan bij de jumbo ook cooking spay kopen (van bertolli geloof ik) of is deze spray heel anders?

  1. Die spray is 100% olie. Dat is dus alleen een manier om minder olie te gebruiken. Ook prima hoor! deze bevat ook echt een andere substantie en bevat dus minder calorieën en vet.

 2. Als je niet tot weinig sport, heeft het dan ook geen zin om eiwitpoeder te gebruiken?
  Of is het dan toch sowieso goed voor je spieren, en helpt het je met je strijd tegen de kilo’s?

  1. Het heeft nooit per definitie zin, je kunt het altijd met normale voeding oplossen! Gewoon voldoende eiwitrijke producten (vlees/vis/vleesvervangers, melkproducten, peulvruchten etc.) gebruiken.

 3. Hey, superleuke vlogs! En leuk hoe enthousiast je bent!
  Ben alleen benieuwd, je lijkt je niet echt te focussen op gezondheid in de zin van hormonen, toegevoegde ingrediënten ed.
  En wheyprotein is één van de meest slechte eiwitpoeders. Zelf heb ik er wel één in de kast, maar die is biologisch, grasgevoerd en er zit alleen verder vanille en stevia in. Maar ik neem liever hennepeiwitpoeder. Verder eet ik nooit gluten, melkproducten (alleen Ghee en eieren) en uiteraard suiker. Wat is jouw mening over gluten en melkproducten?
  Verder leuke site en gezellige blogs!

  1. Ik gebruik inderdaad gewoon gluten en melkproducten, want ik functioneer er prima op en heb er totaal geen klachten van. Zoals ik ook zeg in de video, kun je natuurlijk voor puurdere varianten op eiwitpoeder kiezen als je je daar beter bij voelt. Ik leef al zo gezond dat ik af en toe een schep niet zo puur eiwitpoeder prima vindt :). Ik vind het lekkerder dan bijvoorbeeld het hennepeiwit, het is dus voor mij een soort genietmomentje dat ik mezelf gun :).

 4. Die crazy pre work-out is deze ook te gebruiken als ik een zware werkdag zoals vandaag heb? Ik ben postbode en moet zo nog een paar uur werken en heel vaak ben ik ‘s avonds na zo’n dag gewoon af. Mijn benen krijgen het op zo’n dag zwaar te verduren doordat ik met redelijke zware tassen een aantal uur aan het fietsen en lopen ben.
  En in olie zitten toch belangrijke vitamines, die je nodig hebt?
  Kan het handig zijn om naast mijn gewone eten ( ik ben vegetariër) daarnaast ook eiwitpoeder te gebruiken, omdat ik toch gewoon lichamelijk ( redelijk) zwaar werk doe?

 5. Leuke vlog weer!
  Tijdens het sporten pak ik wel eens de muscle protect voor de bcaa’s in de smaak orange xplosion. Die smaakt goed. En ik heb eens ooit de pre-workout besteld in de variant ripped in de smaak fruit punch. Die was zo vies dat ik hem heb weggegooid. Geen aanrader dus.
  Met het vloeibaar eiwit maak ik ook graag pannenkoekjes, meestal de versie met kwark, eiwit en havermout die je ook op je site hebt staan.

 6. Leuk om te zien! We hebben veel dezelfde favorieten:)
  Ik bestel vaak de Smart Protein, dat is toch ook caseine eiwit? Wat is dan het verschil met de Casein Perfection?
  Groetjes!

 7. Hallo

  Ik ken de body en fitshop dankzij jouw vlogs. Ik ben superblij want in België zijn veel van dergelijke producten moeilijk te verkrijgen of heel duur. Ik sport heel veel en soms heb ik zware workputs van 2 of 3 uur en dan is zo’n proteinebar heel handig of fluf maken met Eiwitpoeder, maar ik krijg die nooit zo mooi fluffy als jij… momenteel eet ik even geen bars maar normaal hou ik van de crunchybars met karamel en chocolade of de gewone chocolade sensation. Ook vind ik de eiwtchips van body en fitshop en de Whey ontbijtgranen heerlijk. Ik heb ook voor het eerst bcaa gekocht. Ik ben nu twee weken bezig met het intermitting fasting (het bevalt me wel en zou graag regelmatig periodes inlassen dat ik deze manier van eten volg, maar niet voor altijd) en op zondag en zaterdag heb ik in de ochtend twee keer een workout van 2 tot 3 uur, naar aanleiding van jouw vlog ben ik deze dan ook gaan nemen op die momenten. Bovendien heb ik geen darmklachten van deze producten wat van vele normale en ook natuurlijke producten ( hoe raar het ook mag klinken) vaak niet gezegd kan worden.
  In ieder geval weer een leuke vlog. Ik kijk er altijd weer naar uit. Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk

 8. Hoi! Ik heb een vraagje over de vloeibaar eiwit. Ik heb het nog nooit besteld omdat er op de site van bodyfit staat dat het na opening maar 2 dagen houdbaar is, en ik denk dat ik het dan niet op zal krijgen. Hoe lang bewaar jij het na opening?

 9. Wat een leuke shoplog! En zo inspirerend en leerzaam ook weer. Die bakspray, wst een uitvinding! Dankje wel weer! Zo ben ik weer wijzer geworden. Daar word ik weer vrolijk van:).

 10. Hoi Marloes,
  Is eenPre workout shake ook geschikt voor andere sporten? Persoonlijk denk ik hier bij aan hardlopen (8 a 10 km) of tennissen? Of is het een product specifiek voor krachttraining?

  Groetjes, Karen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram