eetdagboek beoordelen

Mijn eigen oude eetdagboek beoordelen. 2015 vs. 2019

Ik besloot in de video van vandaag twee van mijn oude ‘What I Eat in a day video’s’ terug te kijken. In 2015 liet ik namelijk al op YouTube zien wat ik at. Ik ben ontzettend benieuwd hoe ik op dit moment terug kijk naar mijn eetpatroon van 4 jaar terug. Kijk gezellig mee naar mijn reactie!

Mijn oordeel

Zoals ik al verwachtte, at ik vier jaar geleden dus anders dan ik nu zou doen. Vooral de hoeveelheid voeding gedurende de dag is veranderd, wat zoals ik al aangaf een enorm positief effect heeft gehad op me. Ook let ik beter op mijn voeding voor en na mijn sportmomenten.

Wat ik je wil meegeven

Besef je dat veranderingen jaren duren en dat ook professionals een aantal jaar later waarschijnlijk een beetje van idee veranderen. Als dit niet zo zou zijn, dan zouden we niet groeien! Ik zie het dus absoluut niet als negatiefs. Gezond leven is een lange reis, die constant in beweging is. Vergelijk jezelf dus nooit mer iemand die al jaren bezig is.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Weet jij nog hoe je 4 jaar geleden at?

4 reacties

 1. Hoi Marloes,

  Wat een leuke video. Grappig dat je jezelf zo kan zien ontwikkelen, he?
  Ik vind het wel een beetje een raar concept dat je meer moet eten om gezond te zijn en dus af te kunnen vallen. Kan je daar misschien nog eens iets over uitleggen?

 2. Super leuke video marloes!!

  Ik waardeer jou openheid enorm. En jij maakt het voor mij, doordat je zo open bent over wanneer het minder goed gaat, een stuk haalbaarder om gezond te leven. Bij jou lukt het soms ook even niet….En het is fijn om te zien wat jij zoal doet om het gezonde leven weer op te pakken, bv nu net na je vakantie.
  Ook ben ik blij om te zien dat jij ook ” veel” blijft eten door de dag heen, of grotere porties neemt…. Ik heb dat ook echt nodig, anders red ik het niet. Voel me daardoor vaak anders dan bv de mensen in mijn omgeving. Vind het dan fijn om te zien dat jij dat ook doet.
  Hoewel ik wel even oud ben als jou, run ik natuurlijk geen eigen bedrijf en ben geen sportprofesional…. Heb wel een parttime baan , ik sport paar keer per week en ” run” samen met mijn man een gezin met 3 dochters. Dus daar krijg je ook honger van, heb ik me zo bedacht :p…..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram