Jumbo Shoplog
Afvallen Voedingstips

Jumbo Shoplog – Realistisch Gezond Eten

Door

Een aantal van jullie gaf aan weer graag een boodschappen shoplog video te willen zien. Ik vind die super leuk om te filmen, dus ik ben aan de slag gegaan. Deze keer ging ik naar de Jumbo. Ik laat je zien dat wij echt niet elke avond 100% gezond eten. Mijn gezonde eetpatroon is vooral een balans vinden tussen gezond en minder gezond.

Balans vinden

Voor iedereen betekent gezond eten iets anders, omdat we allemaal verschillend zijn. De een eet graag brood, terwijl de ander dat bijna nooit doet. Sommige mensen drinken graag melk, terwijl een ander er klachten van krijgt. Wat ‘gezond’ is, is dus naar mijn idee heel lastig te zeggen. Het is daarom heel belangrijk dat je blijft luisteren naar je eigen lichaam en jouw EIGEN balans vindt.

Wees daarbij niet bang om af en toe iets te gebruiken waarvan je weet dat het niet helemaal gezond is. Eet gewoon de volgende maaltijd weer gezonder, dan is de balans nog steeds prima :).

Feedback

Vind jij deze shoplogs nog steeds leuk om te zien? Ik heb er nu al zo veel opgenomen, dat ik soms niet zo goed weet of jullie het nog leuk vinden. Laat dus gerust je feedback achter! Ook als je ideeën hebt voor vernieuwing, zijn die van harte welkom. Ik vind het super fijn om jouw mening te horen.

Groetjes, Marloes

Heb jij het gevoel dat je een gezond balans hebt gevonden?

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Lieve 4 jaargeleden

  Heee Marloes, je hebt nu van de Jumbo, AH, Lidl, Aldi en Hoogvliet deze shoplogs gedaan. Waarom doe je het ook niet eens van de Ekoplaza, Odin of Marqt? Ze hebben wel echt producten die je niet kan vinden en/of veel minder keuze in is dan bij de ‘normalere’ supermarkten. Ik weet dat je wel eens hebt gezegd dat je daar niet komt, maar voor de afwisseling is het wel leuk om eindelijk eens te zien!

  Reageer
 2. Vera 4 jaargeleden

  Ik blijf m leuk vinden! zeker omdat je er altijd een tijd tussen laat zitten.
  Heerlijk om zo nieuwsgierig mee te mogen kijken en te horen wat je allemaal koopt.
  Gewoon een gezellige vlog. Fijn weekend!

  Reageer
 3. Helen 4 jaargeleden

  Ik vind je video’s altijd erg leuk en wordt altijd super enthousiast van je. Ik eet zelf gluten vrij maar woon in een land waar geen glutenvrij brood/crackers te koop zijn. En i.p.v. brood eet ik dus in de ochtend yoghurt (kwark is hier niet te koop) of rijst (quinoa) wafels en ‘s middags en ‘s avonds volkorenrijst of een ander soort koolhydraat wat gluten vrij is. Zou je daar eens iets mee kunnen doen. Wat is nou een goede vervanger voor brood in een gluten vrije levensstijl.

  Reageer
 4. Sanne 4 jaargeleden

  Komt het artikel over de rijstwafels nog online:)

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.