Jouw lichaam Zwembroek/Bikiniproof. Last minute tips!

De zomer is officieel begonnen! Dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan. Ook in Nederland gaan we massaal naar het zwembad of naar het strand met het mooie weer. Misschien realiseer je je op het laatste moment dat je eigenlijk nog wel iets zou willen doen aan je lichaam, voordat je in bikini of zwembroek gaat. Natuurlijk ben je daar een klein beetje (lees: heel erg) laat mee, maar in deze video heb ik toch nog een aantal tips voor je. Ik vertel je hoe je op het allerlaatste moment jouw lichaam toch iets meer zomerproof kunt maken.Ik hoop dat je iets hebt gehad aan mijn tips uit de video. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die altijd hieronder bij de reacties stellen. Ik hoop dat we een prachtige zomer krijgen, met veel mooie dagen. Als je op vakantie gaat, dan wens ik je heel veel plezier!

Groetjes, Marloes

Hoe zorg jij ervoor dat je je goed voelt in bikini/zwembroek?

8 reacties

  1. Super handig. Ik was eigenlijk begonnen met sporten om een bikiniproof lichaam te krijgen, maar ik moest eerst echt wennen aan dat sporten. Dus heb met mezelf afgesproken dat ik eerst rustig het sporten ging opbouwen en daarna wel met een goed lichaam bezig ging. Een mooi uitzien lichaam is altijd gewenst, toch?!

  2. Hallo Morloes! Ik heb een vraagje. Ik heb last van snel brekende nagels, een onzuivere huid én ik wil graag dat mijn haar sneller groeit. Nu las ik over de huid, haar en nagel pillen van de kruidvat, dat deze heel goed werken. Is dit slecht voor mijn gezondheid?
    Sanne

    1. Nee hoor, slecht zal het niet zijn. Je kunt het echter ook uit natuurlijke producten halen. Vaak mis je bij zulke ‘klachten’ (vitamines uit) goede vetten. Deze zitten bijvoorbeeld in noten, vis en avocado.

    1. Ik zou nooit aanraden om voor een bepaalde tijd een streng dieet te volgen. Probeer altijd te blijven bij voeding die bij jou past. Vandaar dat ik ook geen specifieke recepten geef in dit artikel :).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram