Intermittent fasting afvallen
| 12 april 2021

Intermittent Fasting voor Afvallen – Voordelen, nadelen & tips

Intermittent fasting is ontzettend populair voor afvallen de laatste jaren. Ik krijg er ontzettend vaak vragen over. Ik probeerde het een paar jaar geleden zelf al eens in een video en was oprecht positief verbaasd. Vandaag vertel ik je er meer over. Wat is het precies, wat zijn voordelen en nadelen en wat zijn mijn tips.

Mocht jij Intermittent fasting willen proberen, doe het dan zeker eens. Houd echter wel heel goed mijn tips in gedachten, zodat je vooral niet veel te weinig gaat eten. Ook is het belangrijk om constant te blijven beoordelen hoe je je voelt. Merk je dat het toch niets voor jou is? Dan kun je er gewoon weer mee stoppen.

Heel veel succes. Ik hoop dat je iets aan mijn video hebt gehad.

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens intermittent fasting geprobeerd?

3 reacties

  1. Telt Diet Coke als het breken van het vasten? Het voelt stout haha en het lijkt me okee maar wil er geen gewoonte van maken elke ochtend. Ben benieuwd wat jouw mening erover is.

  2. Ik heb het een tijdje geprobeerd en beviel me prima! Had minder snaaitrek tussendoor en voelde niet meer dat gevoel van omvallen als je te lang niets gegeten had. Ben wel gestopt nadat mijn ferritinelevel bijna uitgeput was na controle bij de Bloedbank. Ik dacht daar is misschien een connectie mee en verkeerde bloedwaardes is het mijn lichaam niet waard.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram