Het is nu toch al verpest
Afvallen Voedingstips

‘Het is nu toch al verpest’- Train jouw mindset!

Door

Je hebt het al gemerkt als je m’n vlog kijkt, de laatste maanden ben ik weer eens extra bewust bezig met het trainen van mijn eigen mindset. Ik merk dat ik dit geweldig vind om te doen. Daarnaast gebruik ik het al jaren binnen mijn praktijk, omdat ik geloof dat gezond leven voor een heel groot deel over mindset gaat.

In de video van vandaag leer ik je hoe je jouw eigen gedachten kunt gaan trainen. Je herkent vast wel het gevoel ‘Het is nu toch al verpest’ als je iets ongezonds hebt gegeten, waardoor je alleen maar meer eet. Ik leer je hoe je hieraan kunt werken.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze video vond!

Groetjes, Marloes

Herken je dit probleem? Ga je ermee oefenen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Bianca W 2 jaargeleden

  Ik vond dit zeker een leuke én interessante video! Ik vind het sowieso leuk dat je een beetje varieert met video’s.
  Ik had dit vorige week nog met Sint maarten, wij trakteerden op zakjes chips en er was nog wat over gebleven🤔
  Maar… Ik heb ze niet opgegeten, ik wilde het wel hoor😁
  Ik heb ze bewaard voor het weekend, toen ik op bed ging voelde ik mij zo blij en sterk 💪. Afgelopen weekend heb ik er heerlijk van genoten, ook omdat ik mij er al een paar dagen op verheugd had.
  Ik eet eigenlijk alleen in het weekend iets lekkers, maar de weken hiervoor was het er een beetje ingeslopen dat ik doordeweeks ook iets nam, nu gaat het weer goed en ik voel mij nu véél beter. Aan dit gevoel denk ik nu als ik zin krijg in iets lekkers 😊.
  Het klopt precies wat je zegt: het is iets kinderlijks; je wilt het en je moet het🤣
  Groetjes Bianca

  Reageer
 2. Francien 2 jaargeleden

  Wat een goede video. Ik wist niet zoveel over mindset maar nu ga ik er verder mee. En op het stemmetje letten! Topper.

  Reageer
 3. Sandra 2 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Ik vind dit een hele goede video. Ik probeer me hier al een tijdje op te trainen maar het gaat met ups en downs. De laatste tijd gaat het weer iets minder. Maar lang al niet zo erg als een jaar geleden. Dus ik boek vooruitgang 😁. Dus ik ben blij met deze video en wil wel vaker zo’n video zien.
  Super bedankt maar weer!!

  Reageer
 4. Karyn 2 jaargeleden

  Hoi Marloes
  Zeker een goede video heerlijk inspirerend hoe kijkt overbrengt words je al helemaal vrolijk van bedankt haha en Jaaa die chocolaatjes voor al na het avond eten vind ik iets zoets altijd lekker bij de thee dan pak ik maar 1 a twee stukjes hooguit maar denk dan daarna het is niet nodig waarom doe je dit of als mij j man chips zit te eten dan pak ik er maar eentje want dat zeg ik tegen mezelf even eentje voor de smaak maar voor ik er erg in heb is de halve schaal leeg gegeten dus we gaan er maar weer eens mee aan de slag want het gebeurd niet iedere dag maar nog altijd teveel ☺ fijne dag weer 👌🌻 liefs
  Karyn

  Reageer
 5. Tessa 2 jaargeleden

  Mega interessant!
  Altijd al meer van willen weten en leren….
  Ga zo door Marloes, tnx!

  Reageer
 6. Lisa 2 jaargeleden

  Zeker een inspirerende video! Ondanks het feit dat ik het al wist (ik volg jou nl. al een tijdje ;)) vind ik het toch fijn dat je het blijft herhalen. Van mij mag je nog wel meer van dit soort video’s plaatsen. Nog 1 opmerking: ik gebruik het argument ‘het is toch al te laat’ ook om juist door te eten, als excuus dus. Dit is nog een taaie hoor!

  Reageer
 7. Ingrid 2 jaargeleden

  Ik heb het juist andersom, zou graag een keer die rem loslaten, maar dat mag niet. Ik weet dat je niet zomaar een kilo bent aangekomen, maar die angst is zo groot. Hoe kan ik juist de touwtjes wat laten vieren? Wel een keer een reep chocolade eten?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.