Gezond eten

Gezonde producten die ik altijd in huis heb – Gezond eten

Ik vind gezond eten een stuk makkelijker worden, als ik een basis hoeveelheid aan gezonde producten thuis heb. Door de jaren heen heb ik ontdekt welke boodschappen handig zijn om sowieso altijd in huis te hebben. Hierdoor kan je op elk moment van de dag een gezonde maaltijd in elkaar flansen. Ik laat je in deze video precies zien welke producten dat voor mij zijn.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar wat jij altijd in huis hebt. Is dat heel erg anders dan bij mij? Of heb je misschien nog tips voor anderen. Laat het vooral weten in de reacties, dan helpen we elkaar een beetje op weg met gezond eten makkelijk maken.

Groetjes, Marloes

Welke producten heb jij altijd in huis, die ik niet liet zien?

9 reacties

 1. Ha ha, de eieren. Ik kom te vaak thuis met al mijn boodschappen en dat ik dan denk, ah nee, de eieren vergeten. En dan maak ik nog wel een boodschappenlijstje 🙂
  Marloes, wat doe als er (onverwachts) visite voor de deur staat?
  Ik heb dus altijd koekjes in huis, zodat ik mensen iets kan aanbieden. Hoe doe jij dat?
  Groetjes,
  Marise

  1. Leuk om te zien, Marloes!
   Wij hebben vrijwel dezelfde standaardvoorraad. Ik kon alles afvinken, op de whey producten en de sladressing na. Wij hebben daarentegen wél altijd chocola in huis 😉
   En voor de dreumes nog yoghurt, rijstwafels en soepstengels.

  2. Marise, als ik je kan helpen doe ik dat graag met tip voor onverwacht bezoek. Ikzelf heb in diepvries steeds een volle doos chocolade moelleux, appelstrudel, mini eclairs en roomsoesjes (allemaal lang houdbaar) Die zitten uiteraard onder de zakken diepvriesgroenten weggestopt. Maar zo heb ik steeds wat achter de hand voor als voorraad koekjes verdwenen is.

 2. Hey Markies wat een leuke video weer, nu zie ik dat ik ook goed op weg ben met gezondere keuzes 95% heb ik precies tzelfde in huis dus ik ben blij maar ik wil nogal eens zonden in t weekend door chips en een dipsaus te eten daar moet ik even van af zien te komen. 😊 Ik miste trouwens jou avondsnack de M&M’s of de reep Milka Chocolade haha maar heel slim om dat niet in huis te halen dan ben je ook minder geneigd om te willen pakken thanxxx weer fijne avond alvast dikke knuffel 💞
  Karyn

 3. Veel dingen komen overeen met wat ik altijd in huis haal! Wat mij wel verbaasde is dat jij ook bepaalde voedingsmiddelen niet in huis haalt om jezelf te beschermen. Af en toe haal ik wel iets (Nutella of chips) in huis maar ik weet 99% zeker dat de chips direct op is en de Nutella met een lepel opgegeten wordt. Ik dacht alleen dat ik beter wel die dingen kon kopen om er “mee te leren omgaan” alleen dat lukt dus nooit. Vind het heel erg ook voor bezoek of mijn vriend. Als er een zak chips is en hij eet die niet diezelfde dag is het bijna zeker dat ik hem dan opeet als hij een avondje weg is. Ik zou dit graag anders zien. Koekjes en chocolade kan ik rustig laten liggen (maar mijn vriend weer niet haha als er chocolade is en hij weet ervan is dat direct op..)

 4. Hoi Marloes, ik heel graag naar de video’s die je post. Wat mij betreft zijn dat er nooit genoeg!
  Ik volg je nog niet zo heel lang. Ik heb je ‘per ongeluk’ gevonden omdat ik filmpjes van Gran Canaria zocht, en daar zaten jij en Sven dus ook tussen. 🙂
  Ik ben nu 19 weken bezig met een lifestylecoach en dat gaat fantastisch. De verleidingen die jij zegt te hebben, heb ik helemaal niet. Ik plan elke week wat ik eet en haal daar dan ook de boodschappen voor in huis, niets meer en niets minder. Ik eet precies wat er op mijn weekmenu staat en kom daarom ook niet in de verleiding om iets anders te snaaien.
  Op zondag mag ik eten wat ik wil, maar aangezien ik dat ook allemaal keurig in de app van het voedingscentrum zet zie ik welke gevolgen het zou hebben wanneer ik me wel zou vergrijpen aan chocolade of ijs. 😉 (dat pas door jou geteste ijs laat ik even buiten beschouwing, dat ga ik volgend weekend op zondag eten). JOEPIE!

 5. Hoi Marloes,

  Wat een leuke en informatie rijke video weer! Het is echt alsof je hier de kasten hebt opengetrokken haha, enige wat ik miste is vlees.. en soepstengels haha! hier ook wat we aan zoetigheid halen gaat ook op! dus we kopen t niet hihi, goede tip met die olie spray, altijd moeilijk in te schatten met een fles olie.. verder is het fijn om terug te lezen en even een eye opener dat we stiekem al een klein jaar ontzettend goed bezig zijn!

  Ben heel benieuwd naar je volgende video!

  groetjes Priscilla (duimpje omhoog hihi)

 6. Grappig. Jij doet het fruit buiten de koelkast en de cherry tomaatjes in de koelkast.. Ik juist andersom. Fruit blijft dan langer goed en tomaatjes verliezen hun smaak in de koelkast staat er altijd op😅

  PS jouw kast is echt niet een heel erge zooi hoor valt reuze mee.

  Leuke video weer☺️

  1. Juist, viel me ook op. Tomaatjes, banaan niet in koelkast, appelen en sinaasappelen weer wel. Blij met deze video, ik heb voor mezelf een veel te grote voorraad in koelkast, diepvries en voorraadkast merk ik nu. Hierdoor ben ik vaak “verplicht” iets extra’s te eten omdat het tegen vervaldatum komt. Was verhelderend om te zien hoe het er bij iemand anders aan toe gaat.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram