Afvallen Beweegtips Voedingstips

Gezond Afvallen – Hoe doe je dat?

Door

Een van de meest gestelde vragen is hoe je op een gezonde manier kunt afvallen. Dit verschilt natuurlijk ontzettend per persoon, maar er zijn een aantal richtlijnen die voor iedereen belangrijk zijn. In deze video bespreek ik een aantal belangrijke punten. Zoals ik al zeg, raad ik je bij persoonlijke vragen aan om naar een professional bij jou in de buurt te stappen.

Ik hoop dat ik je een aantal bruikbare tips heb kunnen geven. Veel van deze tips vind je ook al verspreid over de site, maar het leek me handig om eens een samenvattende video te maken. Mocht je naar aanleiding van dit verhaal nog vragen hebben, dan kun je die altijd hieronder stellen.

Groetjes, Marloes

Ben jij bezig met afvallen? Of ben je tevreden over je gewicht?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (11)
 1. Lilian 7 jarengeleden

  Wat heerlijk duidelijk en op het goede moment. Dankjewel!

  Reageer
 2. Jojo 7 jarengeleden

  Hey Marloes! Super goede video! Ik ben ook bezig met het gezonder gaan leven, allleen ik heb nog moeite met het snoepen ‘s avonds. Ik heb de neiging om elke avond koek/chips te eten. Ik hou heel erg van kwark en ik vroeg me af of magere kwark met bv aardbeien smaak een gezond tussendoortje is of voor ‘s avonds? En is kwark met smaak ongezonder dan alleen magere kwark?

  Xxx

  Reageer
  • Marloes 7 jarengeleden

   Hoi Jojo. Dank je wel! Kwark met smaak bevat vaak suiker en is daardoor ongezonder. Dus liever de naturelvariant met vers fruit :).

   Reageer
 3. Gerdine 7 jarengeleden

  Tof! Ik houd van jouw adviezen, omdat ze zo heerlijk, duidelijk, gezond en haalbaar zijn.
  Geen enge diëten, veel te weinig calorieën, nooit meer iets lekkers of moeilijk te vinden en heel dure ingrediënten.
  Ben nu op mijn streefgewicht en dat ga ik zeker proberen vol te houden met jouw adviezen.
  Thanx!

  Reageer
  • Marloes 7 jarengeleden

   Super leuke reactie Gerdine! Dank je wel

   Reageer
 4. natanja 7 jarengeleden

  hoi marloes

  ik vroeg mijzelf af bij welke producten je winst behaalt als je light producten neemt
  ik staan al jaren in de oranje cijfers met bmi helaas door de depressie aangekomen nu en in de rode cijfers beland met de bmi

  groetjes natanja

  Reageer
  • Marloes 7 jarengeleden

   Ik houd er niet zo van om alles maar ‘ligt’ te nemen. Probeer liever gewoon pure producten te gebruiken. Liever thee en water bijvoorbeeld dan frisdranken en afwisselen met af en toe een glas light frisdrank. Succes!

   Reageer
 5. Rebecca 7 jarengeleden

  Hoi Marloes,

  Ongeveer 3 maanden geleden ben ik gezonder gaan leven. Ik besefte me dat ik ontzettend slecht at en bewoog veel te weinig. Ik ben meer en gezonder gaan eten en meer gaan bewegen met onder andere behulp van jouw video’s. Het bekijken van deze video is voor mij het bewijs dat ik goed bezig ben. Ik weet niet hoeveel ik ben afgevallen omdat ik die obsessie met de weegschaal niet wil maar mijn kleding is erg ruim gaan zitten en ik pas ook weer kleding die me te krap was geworden. Ik wil je graag bedanken voor de hulp die jij me bied door middel van je geweldige site!

  Reageer
  • Marloes 7 jarengeleden

   Wat ontzettend leuk om te horen! Super goed gedaan Rebecca!

   Reageer
 6. Marloes 7 jarengeleden

  Wat een goed filmpje! Zelf heb ik heel vaak periodes van gezond eten die worden afgewisseld met periodes waarin ik alles eet waar ik zin in heb. Daardoor ga ik dus altijd op zoek naar balans. Het duurt inderdaad lang voordat je aan één bepaalde levensstijl gewend bent. Maar, ik ga m’n best doen! Je geeft goede tips! Je work-outs vind ik ook altijd super fijn om te doen 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: