Fit worden
Afvallen Voedingstips

Fit worden – Deze 10 tips werken voor mij!

Door

Fit worden vinden veel mensen onwijs lastig. Ik zelf heb hier ook jaren mee geworsteld. Vaak krijg ik de vraag wat mijn ultieme tips zijn. Ik zou er een heel boek over kunnen schrijven, maar in deze video zie je 10 hele belangrijke. Deze aandachtspunten hielpen mij fitter en gezonder worden. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Ik ben heel benieuwd of je deze video leuk vond en natuurlijk wat jouw eigen ultieme tips zijn. Belangrijk om te onthouden is dat iedereen anders is. Wat voor mij werkt, kan daardoor voor jou totaal niet handig zijn.

Zoek vooral naar jouw eigen ideale gezonde leefstijl.

Groetjes, Marloes

Wat heeft jou heel goed geholpen bij fit worden?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Wivineke 2 jaargeleden

  Super fijne video!
  Wat bij mij heel goed helpt is:
  ik geef lekkere dingen een cijfer, waarom zou ik iets eten wat ik maar een 6 geef qua lekkerheid. Vooral met traktaties enz werkt dat heel goed.
  Ik verbied mezelf inderdaad ook niks, maar ik kies in het weekend wel een beetje. Bijvoorbeeld; een hele zak chips, of een speciaal biertje en maar een handje chips.
  En wat ik doordeweeks vaak doe is zodra ik zoete trek krijg een kop fruitthee drinken. Dan heb je toch zoet. (Mijn hoofd is nog al makkelijk om de tuin te leiden😅😅)

  Reageer
 2. MW 2 jaargeleden

  Wat een goed idee, een boek!! Is dat niet iets voor jou?! Ik ben vooral dankzij jouw artikelen en video’s 15 kg afgevallen en helaas ook alweer een groot deel hiervan aangekomen… maar nu ik het weer serieus oppak luister ik het liefst naar jouw tips en informatie! Een boek hiervan zou top zijn 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.