boodschappen shoplog dietist
Afvallen Gezonde producten Voeding Voedingstips

Boodschappen Shoplog – Wat koopt een diëtist!?

Door

Jullie zijn helemaal weg van de boodschappen shoplogs die ik af en toe maak. Ik kreeg de laatste tijd weer veel verzoekjes voor een nieuwe editie, dus hier is hij! Ik heb mijn normale boodschappen gedaan bij de Albert Heijn en ik laat jullie zien wat ik kocht. Ik leg daarbij een beetje uit waarvoor ik het gebruik en of het gezond is.Zoals je merkt, doe ik echt niet alleen maar gezonde boodschappen. Een aantal producten hadden gezonder gekund. In mijn ogen gaat het om balans. Ik haal doordeweeks nooit snoep, snacks of koekjes in huis. Dat bewaar ik voor het weekend. Af en toe iets vetter vlees, een sausje of een beetje kaas, vind ik dan geen probleem!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Eet jij doordeweeks vaak koekjes of snoepjes?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (14)
 1. Wivineke 5 jarengeleden

  Meer shoplogs please!!!!

  Reageer
 2. Sandra 5 jarengeleden

  Oeh snoeptomaatjes, daar ben ik ook echt gek op! Wij hebben bijna nooit snoep/koek in huis tegenwoordig. Maar ook als we ze wel hebben gaan ze niet zo hard, vreemd genoeg!

  Reageer
 3. Lisa 5 jarengeleden

  Hoi Marloes,

  Je hebt tegenwoordig ook bij de AH 3 stuks paprika’s in 1 verpakking waarvan de groene is weggelaten. Zag ik laatst toevallig! Twee rode en 1 gele ;).

  Leuke vlog!

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Jaa!! Maar die hebben ze soms niet 🙁

   Reageer
   • I 5 jarengeleden

    Probeer echt niet die groene weg te gooien!! Echt zo zonde, geef hem aan je vriend of koop er twee los. Echt zonde anders!

    Reageer
 4. MarionHak 5 jarengeleden

  Die herkenning is zo fijn aan jou. Het moet in balans zijn, helemaal mee eens. Ik haal doordeweeks ook geen koek en snoep in huis. Hoewel dat nu met mijn steeds ouder wordende peuter niet meer kan. Maar goed daar houden we ook balans aan!:) Mijn man is een ontzettende snoepkont (je hebt hier pas ook een blog over geschreven of je partner mee doet, hier niet echt dus) en zeker nu met sinterklaas in aantocht worden er kruidnootjes en chocoladeletters in huis gehaald. En soms kan ik die verleiding niet weerstaan:o……

  Reageer
 5. Marjolein 5 jarengeleden

  Hoi Marloes,

  Ik zou het leuk vinden een keer een vlog te zien over hoe je gezonde lasagna kunt maken. Zonder potjes en pakjes, maar toch met een lekkere saus met zo min mogelijk calorieen.

  Groet!

  Reageer
 6. Casper 5 jarengeleden

  Hallo Marloes, je vertelde dat je de snoeptomaatjed in de koelkast zet. Voor de smaak is het beter om ze niet in de koelkast te zetten.

  Reageer
 7. rianne 5 jarengeleden

  Hoi Marloes, Leuke shoplog! Ik zou ook wel eens willen zien wat je in je koelkast/diepvries heb staan.

  Reageer
 8. Jolene 5 jarengeleden

  Leuke shoplog! Het lijkt me inderdaad leuk als je de prijzen noemt van producten van de Lidl en Aldi, gezien die niet op internet te vinden zijn.

  Reageer
 9. Fitgirl.nl | 5 jarengeleden

  […] Lees verder op https://www.optimavita.nl […]

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: