boodschappen shoplog dietist

Boodschappen Shoplog – Wat koopt een diëtist!?

Jullie zijn helemaal weg van de boodschappen shoplogs die ik af en toe maak. Ik kreeg de laatste tijd weer veel verzoekjes voor een nieuwe editie, dus hier is hij! Ik heb mijn normale boodschappen gedaan bij de Albert Heijn en ik laat jullie zien wat ik kocht. Ik leg daarbij een beetje uit waarvoor ik het gebruik en of het gezond is.Zoals je merkt, doe ik echt niet alleen maar gezonde boodschappen. Een aantal producten hadden gezonder gekund. In mijn ogen gaat het om balans. Ik haal doordeweeks nooit snoep, snacks of koekjes in huis. Dat bewaar ik voor het weekend. Af en toe iets vetter vlees, een sausje of een beetje kaas, vind ik dan geen probleem!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Eet jij doordeweeks vaak koekjes of snoepjes?

14 reacties

 1. Oeh snoeptomaatjes, daar ben ik ook echt gek op! Wij hebben bijna nooit snoep/koek in huis tegenwoordig. Maar ook als we ze wel hebben gaan ze niet zo hard, vreemd genoeg!

 2. Hoi Marloes,

  Je hebt tegenwoordig ook bij de AH 3 stuks paprika’s in 1 verpakking waarvan de groene is weggelaten. Zag ik laatst toevallig! Twee rode en 1 gele ;).

  Leuke vlog!

 3. Die herkenning is zo fijn aan jou. Het moet in balans zijn, helemaal mee eens. Ik haal doordeweeks ook geen koek en snoep in huis. Hoewel dat nu met mijn steeds ouder wordende peuter niet meer kan. Maar goed daar houden we ook balans aan!:) Mijn man is een ontzettende snoepkont (je hebt hier pas ook een blog over geschreven of je partner mee doet, hier niet echt dus) en zeker nu met sinterklaas in aantocht worden er kruidnootjes en chocoladeletters in huis gehaald. En soms kan ik die verleiding niet weerstaan:o……

 4. Hoi Marloes,

  Ik zou het leuk vinden een keer een vlog te zien over hoe je gezonde lasagna kunt maken. Zonder potjes en pakjes, maar toch met een lekkere saus met zo min mogelijk calorieen.

  Groet!

 5. Hallo Marloes, je vertelde dat je de snoeptomaatjed in de koelkast zet. Voor de smaak is het beter om ze niet in de koelkast te zetten.

 6. Leuke shoplog! Het lijkt me inderdaad leuk als je de prijzen noemt van producten van de Lidl en Aldi, gezien die niet op internet te vinden zijn.

 7. Pingback: Fitgirl.nl |

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram