Afvallen Leefstijl Persoonlijk Voedingstips

Balans vinden in Gezond Leven – Mijn Tips!

Door

Gezond leven lijkt zo makkelijk, gewoon gezond eten en veel bewegen. De realiteit is vaak een stuk lastiger. Zeker in deze periode heb je veel etentjes, borrels, feestjes en andere speciale gelegenheden waardoor gezond leven er vaak bij in schiet. Ik geef je in deze video tips over hoe jij voor jezelf een goede balans kunt vinden.Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt! Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Ook ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen op dit gebied. Misschien heb je zelfs nog wel aanvullende tips voor de rest, over hoe jij jouw balans hebt gevonden.

Groetjes, Marloes

Wat is voor jou belangrijk in het vinden van jouw balans?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
  1. Yvonne Huissen 6 jaargeleden

    Ik merk dat mijn gezonde levensstijl mij “gewoon” heel erg helpt om met de tegenslagen van het leven om te gaan. Het heeft me niet alleen lichamelijk sterker gemaakt maar zeker ook geestelijk! Ik ben er veel zelfverzekerder van geworden, sta veel sterker in mijn schoenen, durf voor mezelf en mijn rechten op te komen en uit te spreken en kan de tegenslagen makkelijker verwerken! Dat is echt geen makkelijke weg geweest, dat is met vallen en opstaan, ermee stoppen en weer opnieuw beginnen enz maar ik heb het uiteindelijk wel gered, en dat helemaal op eigen houtje en daar ben ik echt heel trots op. Dat betekent niet dat ik nu overal mijn schouders voor ophaal, maar ik pak de dingen die me niet bevallen of de tegenslagen aan, denk er over na hoe het aan te pakken, probeer er het beste van te maken en sluit het voor mezelf af en ga door, zonder al te veel terug te kijken. Je kunt alleen maar leren van het leven en bijna ieder dag leer je wel iets, op wat voor manier dan ook. Dat is zo’n beetje mijn balans. En lief voor jezelf zijn speelt daar inderdaad een grote, centrale rol in ?.

    Reageer
  2. Claudia 6 jaargeleden

    Goede video! Belangrijk om hierbij stil te staan.

    Verder moest ik steeds een beetje gniffelen omdat we nu weten dat jij daar in je pyjamabroek en chillslofjes zit 😉

    Reageer
    • Marloes 6 jaargeleden

      Hihi, shit…ik had het geheim moeten houden 😉 😉

      Reageer
  3. Carolien 6 jaargeleden

    Leuke video. Mijn doel is gezonder en zelfverzekee te worden. Maar de pieken en dalen herken ik zeker.

    Ook ik moest meteen aan je leuke olaf broek denken hihi.

    Reageer
    • Carolien 6 jaargeleden

      * Zelfverzekerder

      Reageer
  4. Annema 6 jaargeleden

    Wat n fijn en goed artikel. Alhoewel ik nu goed in balans ben erg herkenbaar. Het lief zijn voor jezelf ook als het niet goed gaat is een om goed te onthouden.

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.