Gezonde keuzes
Afvallen Voedingstips

Afvallen: 10x Gezonde Keuzes

Door

In de video van vandaag gaan we weer eens even terug naar de basis van gezond eten. Ik krijg heel vaak vragen over wat je moet eten als je wilt afvallen of als je gezond wilt leven. In deze video bespreek ik 10 minder gezonde producten en hun gezonde alternatieven!

Gezond eten

Wat gezond is en wat niet, daar kunnen we eindeloos over discussiëren. Het verschilt ontzettend per persoon en per situatie. Waar de een zich prima bij voelt, kan de ander verschrikkelijk vinden. Ik hoop dat je weer iets meer duidelijkheid hebt gekregen door deze video. Van 10 verschillende producten gaf ik aan wat een gezonder alternatief was.

Ideeën?

Ik vind het altijd super leuk om te weten wat jullie willen zien! Mocht je ideeën hebben voor video’s en/of artikelen in de toekomst, laat het dan vooral weten.

Groetjes, Marloes

Van welk product vind jij het soms lastig om het gezonde alternatief te kiezen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Hanneke 4 jaargeleden

  Ha marloes! Tofferd!
  1 vraagje; je noemt bij punt 8 de gebakken aardappels. Deze worden gebakken in olie zeg je. Er zit natuurlijk wel wat verschil tussen die oliën. Ik gebruik altijd kokosolie. Deze is niet “erg” toch?! En daardoor worden gebakken aardappels toch wel te doen?
  Groetjes Hanneke!

  Reageer
 2. Fleur 4 jaargeleden

  Hii Marloes,
  Normaal gesproken lees/ kijk ik al jouw blogs/filmpjes! Ik zit echter momenteel in Ghana met te weinig internet voor jouw filmpjes. Zouden er bij dit soort filmpjes ook een kleine samenvatting op jouw blog kunnen? Dan krijg ik toch mee wat er wordt gezegd in de filmpjes.

  Groetjes uit Ghana!
  Fleur

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.