tips voor afvallen
| 31 mei 2021

5 Ultieme tips voor afvallen – van een diëtist

Ik heb wel eens vaker video’s gemaakt met daarin tips over afvallen. Vaak bespreek ik dan veel tips in 1 video, maar vandaag heb ik 5 van mijn ultieme tips uitgezocht, die ik wat uitgebreider bespreek! Als je deze onderwerpen goed toepast, dan zal het behalen van jouw doel een stuk beter gaan. Daarnaast kun je het dan eindelijk volhouden op een gezonde manier.

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan mijn tips.

Groetjes, Marloes

Wat is jouw ultieme tip voor afvallen?

Eén reactie

  1. Hallo Marloes,
    Ik ben een jonge moeder van 2 jongens(8 en 12jaar). Dus zit lekker volop in de bloei van het leven.
    Ik volg jouw blogs nu ongeveer een half jaar. Vind het erg fijne uitleg en leuke workouts. Ik heb ook een hoop geleerd. Probeer na mijn tweede zwangerschap een beetje mijn normale lichaam te krijgen. In begin deed ik dat door bijv. zo min mogelijk brood etc te eten. Maar merkte dat het geen nut had. En werd er niet gelukkig van. Nu ik jou tips volg lukt het mij aardig. Tuurlijk heb ik weleens ff een dip. Maar dan lees ik een aantal van jou blogs en ga ik weer verder waar ik gebleven was. En het is idd wat je zegt je levensgewoonten aanpassen en de lat niet te hoog leggen. Zoek uit wat je leuk vind waardoor je meer positieve gevoel er van krijgt.
    Bij deze bedankt voor alle leuke tips en workouts! En ga zeker zo door! (Vond trouwens de workout van Sven ook erg leuk)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram