producten die helpen bij afvallen

20 Producten die me helpen bij Gezond Leven & Afvallen

In deze video van vandaag laat ik je 20 producten zien. Producten die helpen bij afvallen en/of gezond leven…tenminste: bij mij! Het zijn stuk voor stuk items die ik heel graag gebruik. Je kunt ze allemaal kopen in de meeste Nederlandse supermarkten. Ik deed mijn boodschappen voor deze video bij Albert Heijn en Jumbo.

Niets in deze video is gesponsord! Ik noem flink wat merken, maar allemaal omdat ik ze gewoon graag gebruik.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien en dat je er misschien wat inspiratie hebt uitgehaald.

Groetjes, Marloes

Heb jij nog aanvullende producten die jou heel goed helpen?

7 reacties

 1. Zou je ook eens een video of artikel willen maken over repen? Wat zijn nou de beste voedingswaarde? Eigenlijk zelfde door video wat je ook deed met vleesvervangers 🙂

 2. Hoi Marloes,

  Over 2 weken beginnen mijn eindexamens en ik vroeg me af wat verstandig is om te eten voor en tijdens het examen?

  Groetjes,
  Maaike

 3. Superleuke video weer! Mijn favoriet is echt mango diepvries stukjes! Zo lekker en zo zoet, het zijn net kleine ijsjes!

 4. Toevallig dat jij in de video proper chips laat zien want ik weet niet waar ik die kan kopen. Blijkbaar heeft niet elke supermarkt die chips. Dus hopelijk kun jij mij daarbij helpen, ik hoor graag van je.
  Alvast bedankt!

 5. Je hebt gewoon werkelijk waar mijn voorraadkast, koelkast en diepvries laten zien!! Fijn om bevestiging te krijgen dat we het goed doen. (Behalve de zoete aardappel, ik ben volgens mij een van de weinige mensen die die dingen echt heel goor vind…)
  Verder hebben wij altijd van die uitdeelzakjes chips in huis. Verschillende smaakjes in 1 grote zak, kunnen we per keer kijken waar we zin in hebben.

  1. Normale aardappel is ook prima en zelfs dat hoef je niet te eten varieer lekker met zilvervliesrijst en volkoren pasta

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram