Over mij

Marloes optima vitaIk ben Marloes, afgestudeerd sportprofessional en (sport)diëtist uit het mooie Groningen. In 2011 opende ik mijn eigen praktijk voor beweeg- en dieetadvies, Optima Vita. In 2013 besloot ik dat ik mijn kennis en visie met nog véél meer mensen wilde delen. Ik begon daarom met mijn blog, optimavita.nl. Sinds die tijd deel ik online tips, recepten, workouts, reviews over producten en al het andere dat te maken heeft met gezond leven.

Mijn doel is om te laten zien dat gezond leven ECHT niet saai hoeft te zijn. Ik maak gebruik van ‘normale producten’, sluit geen productgroepen uit en vind het mega belangrijk om regelmatig lekker te genieten van iets ongezonds.


over mij granola tante luus
Foto door Patrick de Gier voor Tante Luus

‘Ze is fit, gezond, zit vol energie en houdt op zijn tijd van een lekkere reep chocolade en een bak ijs. Marloes is naast gepassioneerd blogger en vlogger ook gecertificeerd diëtiste en personal trainer.’ – Influencer Agency Hello Sparkle

Ik vind het ook heel leuk om je een kijkje te geven in mijn privé-leven. Daarom zie je ook regelmatig vlogs, shoplogs en andere persoonlijke artikelen en video’s verschijnen.

Momenteel bereik ik ruim 150.000 unieke mensen per maand. Optimavita.nl is goed voor ruim 450.000 paginaweergaven

Ik wens je veel plezier op optimavita.nl, bij vragen of opmerkingen kun je een berichtje achter laten.