Eindelijk trots zijn op je lichaam en de strijdbijl met eten definitief begraven!

Herken je dit?

Dan kan ik niet wachten om met je aan de slag te gaan!

 1. Je dendert maar door, maar hebt een stemmetje in je achterhoofd dat zegt dat je beter voor je lichaam moet zorgen. Je weet dat een gezonde leefstijl jouw leven een enorme boost kan geven. Maar hoe pak je dit aan?
 2. Je hebt een vurige wens dat lichaamsgewicht niet langer je leven en geluk beheerst, maar weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt.
 3. Op gezellige momenten wil je graag zorgeloos genieten, zonder je druk te maken over je lichaam, suikers of calorieën. Dit lijkt echter onmogelijk.
 4. Je bent helemaal klaar met diëten en wilt jouw lichaam geven wat het verdient, met aandacht voor signalen van honger, verzadiging en voldoening.
 5. Je wilt eindelijk eens in een spiegel kunnen kijken zonder knoop in je maag.

Voor wie is het VIP traject?

Ik kies er bewust voor om alleen met mensen te werken die klaar zijn voor structurele verandering en zich hiervoor in willen zetten. Dit levert namelijk de beste resultaten en daar word niet alleen jij, maar ook ik gelukkig van! Herken jij jezelf hierin:

 • Je wilt jezelf vanaf nu op nummer 1 plaatsen en jezelf de aandacht geven die je verdient.
 • Je bent bereid om te investeren in de allerbeste coaching.
 • Je weet enigszins wat een gezonde leefstijl inhoudt, maar het implementeren in jouw eigen leven lukt tot nu toe niet.
 • Je vindt een kritische blik en nieuwe inzichten waardevol.
 • Je kunt zelfreflectie toepassen op je gedrag, gedachtes en gewoontes.
 • Je wilt gezonder leven als geheel aanpakken. Je wilt werken aan genieten van eten (gezond én ongezond!), sporten, beweging, mindset, rust nemen en je verdere leefstijl.

It is health that is the real wealth and not pieces of gold and silver.

Mahatma Gandhi

Hello there

De Optima Vita methode

Je weet wel hoe je gezond moet leven, maar waarom lukt het steeds niet?

Gezond leven is geen kwestie van kennis, maar valt of staat bij het aanpakken van de kern. Als je zelf aangeleerde overtuigingen en patronen openbreekt en blootlegt, creëer je de basis om een gezonde leefstijl op te bouwen.
Dat is wat ik met je ga doen. Alleen zo veranderen we jouw mindset en kunnen we een nieuw patroon ontwikkelen dat echt bij je past en wat je voor altijd volhoudt.

Je krijgt van mij geen schema met een dieet of sport regime. Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt. We kijken naar het geheel, voor optimale resultaten. Onderwerpen zoals rust, slaap, sporten, alcoholgebruik en stress worden allemaal meegenomen in het advies dat ik je geef. Doordat ik maximaal 10 klanten tegelijk heb, ben ik optimaal betrokken bij jouw transformatie. Niet alleen tijdens onze gesprekken, maar ook daarbuiten denk ik met je mee.

Daarnaast gaan we werken aan het herkennen en wegnemen van jouw beperkende overtuigingen, het afleren van aangeleerde patronen en het ombuigen van niet helpende coping strategieën (zoals bijvoorbeeld emotie-eten!).Het doel is dat je elke dag bruist van energie en met liefde naar jezelf in de spiegel kijkt. Ik ga graag met je aan de slag!

Marloes

6 maanden intensieve coaching

Optima Vita VIP traject

3.997,-/*

incl. btw

 1. Uitgebreid intakegesprek en vervolgens elke 1-2 weken een vervolggesprek. Elk gesprek bereid je (kort) voor, om er zo veel mogelijk uit te kunnen halen.
 2. 6 maanden sta je direct in contact met mij via Whatsapp, zodat je vragen kunt stellen als je ergens tegenaan loopt.
 3. Onbeperkt toegang tot mijn online leeromgeving ‘Gezond leven leuk maken‘. Hierin vind je video’s, e-books en opdrachten voor extra inspiratie en motivatie.
 4. Mogelijkheid tot deelname aan groepscalls met mij en andere deelnemers van het traject.
 5. Dit traject plannen we naar jouw wens online via mijn persoonlijke zoom-ruimte of live in mijn praktijk.

SUCCESS stories

“Eindelijk ben ik trots op mijn lichaam en vind ik mezelf mooi zoals ik ben. Letterlijk iedere dag maakte ik me zorgen om wat ik at en voelde ik me slecht over de voedingskeuzes die ik maakte. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ongelofelijk fijn het is om daar rust in te vinden. Ik ben in het verleden vaak doorverwezen naar (reguliere) diëtisten, maar daar kwam ik niet verder dan het ontvangen van een eetschema, dat juist mijn neiging tot diëten versterkte. Nu heb ik van Marloes geleerd om het diëten los te laten en te luisteren naar mijn lichaam. Ik kan me heel goed voorstellen dat het traject niet voor iedereen makkelijk te betalen is, maar heb je de ruimte wel dan kan ik het je 100% aanraden. “

Hennelotte

“Ik zie de verandering in alles terug, want eigenlijk ben ik een totaal ander mens!
Ik ben veel liever voor mezelf, ik leg mezelf niet meer van alles op! Ik heb rust in mijn hoofd, want ik eet wanneer ik wil en heb geen restricties meer. Ik ben afgevallen en het blijft er ook van af, daardoor voel ik me veel zelfverzekerder.”

Esther

“Het is zo fijn om geen restricties te hebben en toch lekker te genieten.
Goed luisteren naar mijn lichaam en daar mijn mindset op aanpassen is echt een eye-opener geweest. Het enthousiasme van Marloes werkt heel motiverend, ik voel dat haar hart bij deze leefstijl ligt en dat motiveert mij ook weer. Dank je wel Marloes, dat je met mij hiermee bezig bent gegaan!”

Annelieke

“Dit traject starten vond ik financieel wel een commitment, ik zou het anderen echter zeker aanraden als het haalbaar voor je is.
Ik was op zoek naar een gezonde balans en wilde structurele verandering bewerkstelligen en niet voor de zoveelste keer mijn calorieën tracken. Die balans heb ik gevonden! Daarnaast ook rust m.b.t. mijn eetpatroon. Ik voel me goed over mijn lijf en ben dankbaar over het functioneren ervan. Ik eet wat ik echt wil eten en stop wanneer ik vol zit. In het begin dacht ik: “oh jee, mijn traject stopt voor de feestdagen, wat als ik alles weer verpest?” Die gedachte heb ik niet meer. Ik heb met jouw hulp mijn mindset kunnen veranderen. Ik heb het vertrouwen dat ik in de toekomst eventuele uitdagingen zelf kan oplossen.”

Lisa

“Marloes begrijpt hoe eten, bewegen, nachtrust en een goed evenwicht in de dingen die belangrijk voor je zijn met elkaar samenhangen.
Vanuit die kennis en ervaring geeft ze je praktische adviezen en support je bij de stappen die je zet. En dat doet ze ook nog op een manier die je zowel uitnodigt als uitdaagt. Dat is best een bijzondere combinatie van eigenschappen.”

Roeland Hokken

“Marloes, bedankt dat je mij hebt gegeven, wat ik voor onmogelijk hield.
Namelijk; een gezonde verstandhouding met eten, sporten én zelfbeeld. Ik kijk nu oprecht uit naar sportmomenten en gezonde(re) maaltijden. Voel me sterk en fit. En ook heel belangrijk, kan nu echt genieten van het ongezonde eten.”

Margit Wessel

“Door het traject voel ik me een stuk zekerder over mezelf, zowel innerlijk als uiterlijk”

Harriëtte

Ik werk alleen met mensen van wie
ik denk dat ze geschikt zijn
voor het traject

Dit levert namelijk de beste resultaten op. Laat het me zeker weten als de informatie op deze pagina je aanspreekt. Ik neem dan op mijn beurt contact met jou op voor het inplannen van een vrijblijvende Zoom-call.

Wanneer je het coachingstraject
hebt afgerond…

 1. Kijk je met liefde in de spiegel.
 2. Voel je nooit meer de drang om op dieet te gaan.
 3. Weet je dat je jouw lichaam geeft wat het nodig heeft.
 4. Heb je geen schuldgevoel meer als je iets ongezonds eet of drinkt. Sterker nog, je kunt er juist intens van genieten!
 5. Zit je barstensvol energie gedurende de dag en kun je nog beter presteren, zowel privé als zakelijk.

Wat ik doe

Hieronder een aantal concrete voorbeelden van waar we in het 1-op-1 VIP traject aan kunnen werken. Er is veel meer mogelijk natuurlijk.
Dit hangt volledig af van jouw persoonlijke situatie.

Eetbuien verminderen door ze bij de kern aan te pakken.

Schuldgevoel na het eten wegnemen door te werken aan jouw overtuigingen.

Jouw eetpatroon optimaal aanpassen aan jouw doelen.

Je sport- en beweegschema optimaliseren op een manier die past bij jou.

Een plan maken voor moeilijke situaties zoals een borrel of etentje.

Bespreken welke supplementen waardevol zijn voor jou.

Meer zelfliefde ontwikkelen door het doen van gerichte oefeningen.

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk in 4 termijnen te betalen.

Hoeveel tijd kost dit traject me?

Onze gesprekken duren ongeveer 20-40 minuten (m.u.v. het intakegesprek). Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw nieuwe leefstijl perfect passend is binnen jouw mogelijkheden, dus óók binnen jouw agenda.

Is het volledig 1 op 1?

Ja, in dit traject richt ik me volledig op jou en jouw transformatie. Onze gesprekken zijn 1 op 1. Als je wilt kun je deelnemen aan groeps-calls met de andere deelnemers uit het traject. Ik zie dit als bonus op het traject.

Kan dit traject online plaatsvinden?

Ja, dat is mogelijk. Je bent echter ook van harte welkom in mijn praktijk in Paterswolde. Dit stemmen we af op jouw voorkeur.

Wordt dit traject vergoed?

Nee, het is een bewuste keuze van mij om niet langer met zorgverzekeraars te werken.

Mijn werkgever wil het traject (deels) betalen.
Kan dat?

Ja zeker! Geef dit aan bij de start, dan weet ik waar de factuur heen moet.

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram