Over

Over Optima Vita
Sinds augustus 2011 bestaat Optima Vita als praktijk voor dieet-, beweeg- en leefstijladvies. In september 2012 ben ik (Marloes) regelmatig tips en weetjes met betrekking tot voeding en leefstijl gaan plaatsen op de facebookpagina van Optima Vita. Dit bleek een succes, al snel verschenen veel positieve reacties. Door dit enthousiasme ontstond het idee voor deze website, een plek waar iedereen terecht kan voor tips, trucs en ideeën voor een gezonde leefstijl.

Over Marloes
Na de opleiding sportgezondheid aan de Hanzehogeschool van Groningen te hebben afgerond, ben ik Voeding en Diëtetiek gaan
Marloes optima vita over mijstuderen.  In 2011 ben ik afgestudeerd als diëtiste en gestart met Optima Vita. Het is mijn passie mensen te helpen een gezonde leefstijl te vinden die bij hen past. Ieder mens is uniek, ik geloof daarom niet in één dieet dat voor iedereen werkt. Daarbij vind ik het erg belangrijk is dat er ruimte is voor lekker eten en genieten! Nooit meer snoepen houdt niemand vol. Naast mijn werk als diëtiste ben ik fitnessbegeleider en geef ik groepslessen als Zumba, Bodypump en Spinning bij Sportrade fit- en welness in Paterswolde. Ik houd enorm van mijn zeer afwisselende werk! Naast mijn werk sport ik graag, ik houd van koken, lekker eten en van gezelligheid met vrienden en familie.

Over optimavita.nl
De website heeft momenteel zo’n 110.000 unieke bezoekers (170.000 bezoeken) per maand, met 300.000 pageviews. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontvang daarom graag persberichten. U kunt me tevens producten toesturen voor een eerlijke review. Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Ik wens je veel plezier op optimavita.nl, bij vragen of opmerkingen kun je een berichtje achter laten.

Print Friendly, PDF & Email